КАТЕГОРИИ

за нас

Рибо ИНДУСТРИЈА, производител и извозник специјализирана за не Експлозивни Големите малтер (уривање агент) и алатки за дупчење. Е основана во 2008, на индустриска зона на Hezhou град во Кина. Почнавме со OEM бренд и да се изгради свој бренд (Рибо пукнатината) во 2013 година.
Прочитај повеќе
Прашање Сега