company profile

  • Untitled

    RIBO INDUSTRY, производител и извозник специјализирана за не Експлозивни Големите малтер (уривање агент) и алатки за дупчење. Е основана во 2008, на индустриска зона на Hezhou град во Кина. Почнавме со OEM бренд и да се изгради свој бренд (Ribocrack) во 2013 година.   With high effect and stable quality, Ribocrack got a high reputed in the area of…
    Read more
Прашање Сега