company profile

  • Untitled

    RIBO INDUSTRY, një prodhues dhe eksportues i specializuar për llaç jo eksploziv të shtrirjes (agjent Demolition) dhe mjetet e shpimit. U themelua në 2008, në Zonën e Industrisë të qytetit Hezhou në Kinë. Ne kemi filluar me markë OEM dhe për të ndërtuar markën tonë (Ribocrack) në 2013 vit.   With high effect and stable quality, Ribocrack got a high reputed in the area of…
    Read more
Enquiry TANI