EXPANSIVE MORTAR/HSCA/Soundless Cracking Agent

Përshkrim i shkurtër:

Detail Product

Product Tags

  1. Karakteristika të spikatur:

Llaçi i shtrirë është një tingull, agjent prishjeje i sigurt dhe jo eksploziv.

Pluhur plasaritje guri—-Një zgjidhje efikase në gurore. Mund të përdoret gjithashtu për të arritur pllaka dhe blloqe perfekte nga oniksi, mermer, granit, ose ndonjë lloj tjetër guri.

si jo shpërthyese, agjenti i prishjes pa zë dhe i sigurt ofron teknikisht më të përshtatshmet, zgjidhje alternative miqësore me mjedisin dhe me kosto efektive në zbatimin e gurit dimensionale.

Ky produkt është një lloj i ri statik, agjentë kimikë jo shpërthim.

Përdoret për zvogëlimin e mbeturinave të burimeve në gurë minerare siç është mermeri, granit dhe kështu me radhë. Isshtë gjithashtu e përshtatshme të gërmoni ose shkatërroni disa prej ndërtesave të betonit të armuar.

 

  1. Performanca e produktit

Ky produkt është jo helmues, pa shije, i heshtur, e cila është bërë kryesisht nga kalciumi i acidit të aluminit, silikate, çimento, dhe koagulues i ngadalshëm.

 

3.Llojet

Sipas temperaturave të ndryshme, siç është guri minerar, shkatërrojnë betonin e armuar, prodhimi ndahet në tre lloje. Bëni kujdes kur zgjidhni, sepse ato duhet të përdoren në mënyrën e duhur.

SCA Lloji temperaturë(Celsius) temperaturë(gradë Fahrenheit)
Type-I 25-40° C 77-104° F
Type-II 10-25° C 50-77° F
Type-III -5-10° C 23-50° F
Tip-IV 40-50° C 104-122° F

  1. Procesi

Së pari hapni një vrimë në objektin e shpërthyer.

E dyta, hidhni pak nga prodhimi në kovë me ujë, përqindja e ujit dhe furnizimeve është 1:3, dhe pastaj trazojeni në një pastë.

E treta, ngadalë derdheni atë poshtë vrimës dhe mbusheni atë me kapak të zbuluar.

E katërta, rreth gjashtë orë më vonë, shpërthimi i objektit. çfarëdo kohe që ju mund të zgjidhni siç kërkohet.

Procesi me pak fjalë: shpim-nxitje-derdhje-prishje

 

  1. Diametri

Diametri i shpimit ka një efekt të madh në shpërthim, pra nëse është shumë i vogël, nuk do të shpërthejë mirë. Ne te kunderten, nëse është shumë i madh, do të jetë lehtësisht shumë e fortë. A bit with a diameter of 28-40mm is better.

1. Thellesi:për 80%-90% të objektit të shpërthyer
2. Diametri: më shumë se 28 mm
3. Rreshti i katranit: 30-50cm për beton të armuar

10-15cm për mermer

5-10cm për granit

  1. Sasia e fuqisë së shpërthimit është rreth 6-20 kilogramë për metër kub. Këtu janë shumat:
Hole diametër(mm) 30 32 34 36 38 40 42 44 46 48 50
Konsumi(kg / m³ 1.2 1.3 1.5 1.7 1.9 2.1 2.3 2.5 2.8 3.0 3.2
Hole thellësi(m) 1

 

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Enquiry TANI
Enquiry TANI