non expanding grout/expanding grout demolition/expansive mortar price/EXPANSIVE MORTAR/HSCA

Përshkrim i shkurtër:

Detail Product

Product Tags

无声裂解剂

 

  1. 突出特点

膨胀砂浆是一种无声安全且不爆炸的拆除剂

Pluhur plasaritje guri—-Një zgjidhje efikase në gurore. Mund të përdoret gjithashtu për të arritur pllaka dhe blloqe perfekte nga oniksi, mermer, granit, ose ndonjë lloj tjetër guri.

si jo shpërthyese, agjenti i prishjes pa zë dhe i sigurt ofron teknikisht më të përshtatshmet, zgjidhje alternative miqësore me mjedisin dhe me kosto efektive në zbatimin e gurit dimensionale.

Ky produkt është një lloj i ri statik, agjentë kimikë jo shpërthim.

Përdoret për zvogëlimin e mbeturinave të burimeve në gurë minerare siç është mermeri, granit dhe kështu me radhë. Isshtë gjithashtu e përshtatshme të gërmoni ose shkatërroni disa prej ndërtesave të betonit të armuar.

 

  1. Performanca e produktit

Ky produkt është jo helmues, pa shije, i heshtur, e cila është bërë kryesisht nga kalciumi i acidit të aluminit, silikate, çimento, dhe koagulues i ngadalshëm.

 

3.Llojet

根据不同的温度例如开采石材破坏钢筋混凝土将农产品分为三种类型选择时请小心因为应适当使用它们

SCA类型 温度(摄氏度) 温度(华氏度)
I型 25-40°摄氏度 77-104°华氏度
II型 10-25°摄氏度 50-77°华氏度
III型 -5-10°摄氏度 23-50°华氏度
IV型 40-50°摄氏度 104-122°华氏度

  1. 过程

首先在喷砂物体上钻一个孔

其次将一些产品倒入水桶中水和物料的比例为1:3,然后将其搅拌成糊状

第三慢慢地将其倒入孔中并在未盖住盖子的情况下将其填充

第四大约六个小时后物体爆炸您可以根据需要选择任何时间

简而言之钻孔搅拌浇注爆破

 

  1. 直径

钻孔的直径对爆炸有很大的影响因此如果直径太小爆炸将不会很好相反如果太大则很容易太强直径为28-40mm的钻头更好

1.深度约为抛丸物的80%-90%
2.直径大于28mm
3.节距:30-50cm(用于钢筋混凝土)

大理石10-15厘米

花岗岩5-10厘米

  1. 爆破量约为每立方米6-20公斤以下是金额
开孔直径(mm) 30 32 34 36 38 40 42 44 46 48 50
消耗量(kg /m³ 1.2 1.3 1.5 1.7 1.9 2.1 2.3 2.5 2.8 3.0 3.2
开孔深度(m) 1

 

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Enquiry TANI
Enquiry TANI