KATEGORI

About Us

RIBO PERUSAHAAN, produsén Spésialisasi sareng éksportir pikeun mortir Non Explosive Expansive (Agén Demolisi) sareng Alat Pangeboran. Diadegkeun dina 2008, di Zona Industri Kota Hezhou di Cina. Urang ngamimitian nganggo brand OEM sareng ngawangun brand urang sorangan (Ribo rengat) di 2013 sataun.
Maca deui
INQUIRY NOW