company profile

  • Untitled

    RIBO INDUSTRY, produsén Spésialisasi sareng éksportir pikeun mortir Non Explosive Expansive (Agén Demolisi) sareng Alat Pangeboran. Diadegkeun dina 2008, di Zona Industri Kota Hezhou di Cina. Urang ngamimitian nganggo brand OEM sareng ngawangun brand urang sorangan (Ribocrack) di 2013 sataun.   With high effect and stable quality, Ribocrack got a high reputed in the area of…
    Read more
INQUIRY NOW